Fri fragt over 1000,- ex. moms ved prissatte varer.
Dansk Engelsk Svensk

Din indkøbskurv er tom

Shop efter Kategorier

MOSEGÅRDEN NYHEDER (e-mail)


Spam tjek * (Indtast teksten der vises i billedet nedenfor.)

Tilmeld Afmeld

Facebook

Historie

Historie

1998
Mosegården grundlægges af Knud Erik Jensen, der har mange års erfaring indenfor foder til svin. På baggrund af sin erfaring kan Knud Erik tilbyde landmændene mere end blot foder og mineraler – han kan rådgive om optimal sammensætning, sparre med landmanden og tilbyde skræddersyede blandinger. For at levere det allerbedste til landmændene begynder Mosegården at udvikle egne mærkevarer indenfor mælkeerstatning, tilskud og mineraler. 

2003
Det succesrige miks af produkter og rådgivning udvides til kvægområdet med Thorkild Kallestrup, der træder ind i ejerkredsen. Thorkild har samme solide erfaring som Knud Erik og kan tilbyde samme gode rådgivning indenfor kvæg.

2007
Mosegården udvider med mælkevogne og varmevogne og ser potentialet i det dengang ukendte system, Heatime, der kan registrere koens brunst. I dag er Heatime i brug i hver tredje danske kvægbestand.

2009
Mosegården understreger sit engagement i tekniske produkter ved at overtage sin tidligere leverandør af mælkevogne, DayGro ApS, og etablere en særskilt teknik-afdeling ved Viborg, der blandt andet også servicerer og reparerer pasteuriseringsanlæg.

2015
Mosegården samler den 1. juni 2015 sine aktiviter i nye lokaler i Holstebro. Det betyder, at hovedkontoret i Resen og teknikafdelingen i Vinkel samt hovedparten af foderlageret, nu får domicil på Fabersvej 9, 7500 Holstebro.

2017
Nyt logo.

Mosegården er international og har meget fokus på at kunne levere "special feed".

Vi handler med hele verdenen, hvorfra vi også henter inspiration til vores kunder og os selv, hvilket symboliseres med en globus i det nye logo.

Vi er fortsat en dynamisk virksomhed (symboliseret ved den grønne streg), som går op i kundernes individuelle ønsker og behov.

2018
Thorkild Kallestrup udtræder af ejerkredsen og fortsætter i Mosegården med ansvar for Heatime samt som produktkonsulent for kvæg.