Aktuelt december 2019

Oprettet d.

Ingen levering af varer mellem jul og nytår

Mosegården A/S har åben alle dage omkring jul og nytår, men vi har begrænset adgang til at levere varer, da vore samarbejdspartnere på transportområdet har lukket ned mellem jul og nytår. 

Sidste dag for afsendelse af varer til levering inden jul er således fredag den 20. december og første levering efter nytår er fredag den 3. januar. Varer afsendt mandag den 23. december vil dog blive leveret torsdag den 2. januar. 

Ny certificering

Mosegården A/S har siden efteråret 2017 været ISO 22000 certificeret, men nu har vi taget skridtet videre og er blevet GMP+ certificeret - gældende for handel med og opbevaring af foder. 

Kvalitetskravene til foderhåndteringen er store og vi er glade for, at vi med denne nye GMP+ certificering har endnu et bevis på at vi lever op til disse krav. Certificeringen betyder samtidig, at vi kan fastholde og udvide vores kundekreds. 

Personale nyt

Den 2. januar starter Lars Peter Povlsen hos os og det glæder vi os til. Lars Peter kommer fra en stilling hos VikShop og han kommer i første omgang til at arbejde med forretningsudvikling hos os. 

NutriFair

Vi håber på at se jer til NutriFair i Fredericia den 15. - 16. januar 2020, hvor vi står klar til en god snak og til at vise de nyheder, som vi arbejder med for at forbedre jeres hverdag både arbejdsmæssigt og økonomisk. 

Glædelig jul og godt nytår

Her hvor året går på hæld, vil vi gerne takke kunder, leverandører og samarbejdspartnere for samhandel i årets løb, med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. 

2019 har budt på både medgang og modgang inden for landbruget. Efter sidste års tørke har vi i landbruget været lidt mere begunstiget af vejret - selv om regnen i efteråret har drillet lidt. Det har været positivt med de stigende svinepriser - som godt nok er på bl.a. Kinas bekostning. Derudover har mælkepriserne også været acceptable i år og planteavlen satte nogle steder rekord. Negativt har selvfølgelig været de lave priser på skind, og at banker i år valgte at lukke en del landbrug, selv landbrug med et positivt driftsresultat. 

Vi ved, at 2020 vil bringe nye udfordringer for landbruget (klima - bæredygtighed mv), men vi ser frem til sammen med jer at tage hul på udfordringerne. 

Med venlig hilsen 

Knud-Erik Jensen