Om os

Mosegården nu er fortid, men vi lader alligevel dette stå som minde om det der var engang:

Mosegården er det lille alternativ, der gør den store forskel.

Vi tager udgangspunkt i din besætning, i samarbejde skræddersyer vi netop den foderblanding, tilskud og teknik, der kan optimere din produktion samt øge velfærden for dine dyr – og for dig.  

Hos Mosegården bygger vi vores erfaring på mange års rådgivning og vejledning i danske og udenlandske besætninger. Vi tilbyder dig derfor inspiration og ekspertise til din produktion. Du kan bruge os som sparringspartner, hvor vi i fællesskab finder løsninger der tilpasses din gård.

Vi har specialiseret os i individuelle foderblandinger og suppleringsprodukter til svin og kvæg og i tekniske løsninger, der optimerer produktionen og økonomien, hvilket gør hverdagen nemmere for dig. Mosegården udvikler egne mærkevarer og forhandler udvalgte produkter fra danske og udenlandske producenter.  

Mosegården KVÆG
Mosegården KVÆG er foder, suppleringsprodukter og teknisk udstyr til kvægopdræt og malkekøer. Produkterne kombineres med kompetent rådgivning om optimal fodring og opdræt af kvæg. Afdelingen har en høj faglig viden og et stort sortiment – herunder egne mærker.

Mosegården SVIN
Mosegården SVIN er svinefoder og suppleringsprodukter kombineret med kompetent rådgivning om optimal fodring og opdræt af svin. Afdelingen har en høj faglig viden og et stort sortiment – herunder egne mærker, råvarer til hjemmeblandere og off grade produkter, der er nedgraderede fødevarer.

Mosegården TEKNIK
– avanceret indeni, enkle udenpå

Mosegården udvikler og forhandler tekniske løsninger til stalden. Vi insisterer på, at teknik skal være let at indarbejde i hverdagens rutiner og give fordele her og nu. Hos Mosegården får du løsninger, der gør brug af den nyeste viden og teknik, men som er nemme at bruge i hverdagen og ikke kræver et stort set-up.

 

Mosegården TEKNIK er baseret på enkelthed og lavt vedligehold